Kakaobønnene vi bruker kommer fra ulike steder i Afrika, Asia, Latin-Amerika og Stillehavet. Vi liker å prøve ut kakao fra ulike plantasjer, så utvalget vil variere litt fra gang til gang, avhengig av hva vi har tilgjengelig, og hva vi har lyst til å teste ut. Noen plantasjer har kakao vi liker spesielt godt, og disse har vi stort sett på lager.
Patanemo, Venezuela.
Smaksnoter: Denne kakaoen har tydlig smak av nøtter og hint av kaffe.
Gola Rainforest, Sierra Leone.
Disse kakaobønnene blir produsert av Goleagorbu Cocoa Producers Organisation, en paraplyorganisasjon for en rekke kakaobønder som lever og dyrker kakao i randsonen av Gola Rainforest National Park.
Smaksnoter: Kakao, nougat og nøtter.
Kakaovarianter: I hovedsak Forastero.
Fermentering: Individuelt i kurver av variabel størrelse på den enkelte plantasje.
Tørking: Soltørkes på opphøyde rammer.